Soms ben je gewoon toe aan mooie nieuwe schoenen

Share

Als het kon, liep je natuurlijk de hele dag op je blote voeten. En dan bij voorkeur op een mooi palmenstrand. Maar helaas, dat zit er niet voor iedereen in. En dus zul je aan het werk moeten… En schoenen moeten dragen. Maar wie zegt dat dat altijd maar saaie schoenen moeten zijn, die heeft het echt mis. Floris van Bommel schoenen zijn zo’n beetje de mooiste schoenen die je je kunt indenken. Ze zijn altijd gemaakt van echt leer en ze zitten heerlijk. Ze lopen ook heel fijn trouwens. Bijna alsof je op blote voeten loopt. Maar dan mooi verpakt.

Floris van Bommel weet wat mannen willen

Misschien omdat hij zelf jaren op zoek is geweest naar het perfecte paar schoenen, wie zal het zeggen. Maar Floris van Bommel snapt mannenvoeten. En dat is wel heel belangrijk. Je voeten zijn letterlijk de basis van je bestaan. Waar jij ook gaat, zij brengen je. Daar denk je misschien niet zo vaak bij na, maar het is natuurlijk wel zo. Floris van Bommel schoenen zijn daarom de perfecte schoenen voor iedere man. Prachtig leer en een schitterende afwerking. En ook nog eens ontzettend comfortabel. Welke man wil dat nou niet?

Zorg zelf ook goed voor je voeten

Want er is, behalve het dragen van goede schoenen, meer dat je kunt doen voor je voeten. Loop eens binnen bij de pedicure bijvoorbeeld. Zij kan ervoor zorgen dat je voeten weer heerlijk glad aanvoelen en dat al het eelt wordt verwijderd. Ook je (ingegroeide) nagels kan zij voor je onder handen nemen. Het kost misschien even tijd, maar dan zien je voeten er weer uit als om door een ringetje te halen. Zelf kun je ook nog iets extra’s voor ze doen: was ze iedere avond goed met (koud) water en een beetje zeep. Daarna goed afspoelen, afdrogen (ook tussen je tenen!) en verder aan de lucht laten drogen. Wanneer je voeten goed droog zijn, smeer je ze in met een bodylotion of zelfs een crème speciaal voor voeten. Natuurlijk trek je daarna een paar schone sokken aan!

Over sokken gesproken

De mode is nu om een blote enkel boven je schoen en onder je broek te laten zien. Hartstikke hip natuurlijk. Maar vergeet toch niet om sokken aan te doen. Ook in Floris van Bommel schoenen krijg je namelijk, net als in álle andere schoenen, irritatie op je voeten als je geen sokken draagt. En dat wil je niet. Dus koop een paar voetsokjes. Die draag je alleen om je voet en ze laten je enkel bloot. Dan ben je dus én helemaal hip en ook nog eens heel verstandig bezig!

Jeroen
Jeroen
Jeroen een moderne man ten top. Online altijd opzoek naar de laatste nieuwtjes en als moderne man een genieter van het moderne leven vragen aan Jeroen? : info@modernemannen.nl

Read more

Local News