Tommy Shelby als style icoon

Share

Tommy Shelby, wie kent hem tegenwoordig niet. Het is natuurlijk de hoofdpersoon in de succesvolle serie Peaky Blinders. De serie is zo populair dat allerlei traditionele stijlvormen weer helemaal terug van weggeweest zijn. Dat was al zo met de kapsels, maar dat is nu ook zo met de kleding. Er zijn immers meerdere merken in het gat gesprongen om met een kledinglijn te komen die volledig geïnspireerd is op de serie. Wil jij er ook zo stijlvol bij gaan lopen? Dan is het zaak om eens naar de volgende elementen te gaan kijken volgende keer.

Verschillende merken betekent meer keus

Wat in ieder geval een aantrekkelijke ontwikkeling is, is dat er verschillende merken in het gat gedoken zijn. Eerst was er al het merk van de bedenkers van de serie zelf. Inmiddels zijn daar ook een aantal ontwerpers bij gekomen die al wat langer in het vak zaten en hierin de nieuwe trend van het moment zagen. Daardoor is er voor jou als man dus ook meer keus. Wat weer betekent dat het beter mogelijk wordt om je te onderscheiden. Uiteindelijk is dat natuurlijk wel ook precies wat je wilt. Kijk alle elementen goed door.

Van onder tot boven Tommy Shelby

Zoals gezegd begon het allemaal al met de kapsels. Al snel volgde ook de bekende petten. Die passen natuurlijk vanzelf al goed bij elkaar. Maar wat moet je er dan verder bij aan? Tegenwoordig kan je je van boven tot onder in dezelfde stijl laten kleden. Dat betekent bijvoorbeeld dat het een goed idee is om eens met een stijlvol pak te beginnen. Welke man is er immers ooit slechter geworden van het dragen van een mooi en goed passend pak? De pakken in deze stijl passen hier misschien wel beter bij dan de hedendaagse doen.

Tommy Shelby, een jas en een tas

Wat vooral ook belangrijk is, is dat je het helemaal compleet kan maken. Dat doe je bijvoorbeeld door ook de laatste puntjes op de i te zetten. Denk dan bijvoorbeeld aan de mooie jassen zoals je die in de serie ook ziet. Misschien nog wel leuker is het element dat je niet zo snel in de serie zal terugvinden. Het gaat dan over bijvoorbeeld de mooie tassen die de ontwerpers erbij aanbieden. Die passen helemaal in de stijl en maken je pas echt compleet. Klassiek gekleed gaan met een laptoptas om je schouder, kan niet.

Geheel op maat laten maken

Wat ook leuk is, is dat je het allemaal lekker passend kan maken. Het is namelijk geen enkel probleem om alles op maat te laten maken. Dit is vooral voor je pak natuurlijk erg belangrijk. Alleen al omdat je dan dus ook zeker bent van het feit dat het er ook bij jou zo mooi uitziet als het eruit hoort te zien. Dat is de hele reden waarom je voor deze stijl koos, dus het is wel belangrijk om deze mogelijkheid optimaal te benutten. Doe dit daarom dus ook altijd als je er één kopt.

Jeroen
Jeroen
Jeroen een moderne man ten top. Online altijd opzoek naar de laatste nieuwtjes en als moderne man een genieter van het moderne leven vragen aan Jeroen? : info@modernemannen.nl

Read more

Local News