Hoe updatet je je Apple-collectie?

Share

De echte liefhebbers zijn er altijd al als de kippen bij. Wanneer Apple met iets nieuws komt, dan zorgen zij dat ze het ook snel in huis hebben. Voor wie wel een liefhebber is van de producten van deze fabrikant, maar niet keer op keer de nieuwste modellen koopt, kan het wel wat verwarrend zijn om te weten welke modellen nu de top zijn. Wanneer je dan dus iets wilt vervangen, heb je geen goed idee waar je moet zijn. Dat hoeft niet langer zo te zijn, want dit zijn de topmodellen die je kunt kiezen.

De topper onder de smartphones

De meest Apple-gebruikers zullen dat zijn vanwege de smartphone. Dit is ook direct het device wat het vaakst aan vervanging toe is. Wanneer ook jouw iPhone binnenkort aan de beurt is, is het interessant om te weten welke je moet kiezen. De echte topper op dit moment is natuurlijk de iPhone XS. Het belangrijkste voordeel van deze smartphone? De accu gaat langer mee dan ooit tevoren. Dit komt vooral door de nieuwe chip die de fabrikant in de telefoon heeft geplaatst. Dit is flink krachtiger dan zijn voorgangers waren. Zo kan je er dus heel veel meer mee.

Het horloge van dit moment

In combinatie met de iPhone kan een Apple Watch heel interessant zijn. Dan wil je natuurlijk wel een model dat goed aansluit op de iPhone XS. Alleen dan ben je er immers zeker van dat alles optimaal werkt en dat je er het maximale uit kunt halen. Welk horloge heb je dan nodig? De Apple Watch 3 natuurlijk. Je kunt dan alles doen wat je normaal op je telefoon kunt doen, maar dan gewoon met je horloge. Dat is dus wel heel gemakkelijk. De mogelijkheden zijn groter dan ooit wanneer je het nieuwste horloge aan de nieuwste telefoon weet te koppelen.

Je hulp in huis

Thuis assistentie krijgen van tech is steeds gebruikelijker aan het worden. Daar zijn de grote fabrikanten elkaar nu dan ook op aan het beconcurreren. Wanneer je een Apple-liefhebber bent, dan zal je voor de Home Pod gaan. Al is het alleen al omdat je gewend bent met Siri te spreken. Dit systeem werkt namelijk ook op de Home Pod. Je kunt allerlei opdrachten geven en op die manier het leven in huis een flink stuk aangenamer maken. Wat wel belangrijk is om te weten is dat de apparaten die je wilt aansturen wel op het systeem aangesloten moeten kunnen worden.

De klassieker, maar dan nieuw

De basis van elke Apple-liefhebberij is natuurlijk de MacBook. Wanneer je toe bent aan een nieuw model, dan zal Apple iets voor je in de aanbieding hebben waar zelfs de grootste liefhebber van onder de indruk zal raken. De nieuwste MacBook Air 13,3 is dan het model dat je moet hebben. Wat misschien wel het meest interessante is aan dit model, is het gewicht ervan. Het weegt net iets meer dan een kilo. Dat zou je niet verwachten van een apparaat dat zo krachtig is, dat eigenlijk al het andere erbij verbleekt.

Jeroen
Jeroen
Jeroen een moderne man ten top. Online altijd opzoek naar de laatste nieuwtjes en als moderne man een genieter van het moderne leven vragen aan Jeroen? : info@modernemannen.nl

Read more

Local News