Wat kan de Samsung Tab4 allemaal?

Share

Is het tijd voor een nieuwe tablet? Dan zal de enorme keuze je misschien wel overweldigen. Daarom is het dus ook fijn om eens te kunnen kijken wat een bepaalde tablet allemaal wel of niet kan. Aan de hand van die informatie kan je dan beter je keuze maken. Dit is natuurlijk alleen maar fijn te noemen. Alle reden om dus eens te kijken wat de Samsung Tab4 allemaal kan. Mogelijk is de tablet van deze Zuid-Koreaanse fabrikant dus ook precies wat jij zoekt. Dit komt onder andere door de volgende punten die voor dit toestel gelden.

Het design als eyecatcher

Natuurlijk is dit ook de bedoeling van een design. Maar dat neemt niet weg dat de Samsung Tab4 wel heel goed gelukt is. Het apparaat ziet er op het eerste oog al direct fijn uit. Aan de hand van de wensen die consumenten over het algemeen hebben is, er voor gekozen om de tablet lekker sober te houden. Weinig gedoe en lekker veel tablet dus. Uiteindelijk is dit dan ook wel lekker om mee te werken. Dit kan je dus in ieder geval als een belangrijk voordeel zien. Dat neemt niet weg dat er nog veel meer is.

Lekker kracht apparaat

Wat in ieder geval aantrekkelijk te noemen is, is dat de Samsung Tab4 voor de normale gebruiker ook lekker krachtig is. Het HD-scherm zorgt bijvoorbeeld dat alles wat je streamt van topkwaliteit is. Dat maakt het dan ook zo aantrekkelijk om ermee te spelen. Het heeft echter ook nog een ander voordeel. Het is namelijk een tablet die je niet alleen gebruikt voor je vrijetijdsbestedingen. Het is ook een apparaat waar je creatief of zakelijk mee aan de slag kunt gaan. Dat is dus een belangrijk ander punt waarop dit apparaat zich onderscheidt van andere modellen in dit segment.

Ombouwen naar een laptop

Een ontwikkeling die nog altijd een belangrijke plek inneemt in de wereld van de tablets is die waarbij je het apparaat gewoon kunt ombouwen naar een laptop. Dit is ook het geval bij de Samsung Tab4. Daardoor kan je het dus heel gemakkelijk als één apparaat gebruiken en hoef je niet langer met zowel een laptop als een tablet rond te slepen als je op pad bent. Dat maakt het wel zo fijn. Alle reden om hier dus eens serieus over na te denken wanneer je op zoek bent naar een andere tablet om mee te kunnen werken.

Algeheel oordeel

Er is eigenlijk weinig negatiefs te zeggen over de Samsung Tab4. Natuurlijk hangt het wel af van wat je wensen zijn en wat je verwacht. Heb je met een hele krachtige iPad gewerkt in het recente verleden, dan kan dit natuurlijk wel een iets minder model zijn naar jouw smaak. Ben je echter na vele jaren met je voorgaande tablet te hebben gedaan aan iets nieuws doen, dan biedt dit model eigenlijk alles wat je op dit moment mag wensen als consument. Dat is natuurlijk meer dan de moeite waard. Alle reden om dus eens te bekijken of je hiervoor wilt gaan.

Jeroen
Jeroen
Jeroen een moderne man ten top. Online altijd opzoek naar de laatste nieuwtjes en als moderne man een genieter van het moderne leven vragen aan Jeroen? : info@modernemannen.nl

Read more

Local News