Nieuwe smartphone? check OnePlus

Share

Nieuwe smartphone weer een nieuwe? Een aantal namen uit de wereld van de Smartphones kan je natuurlijk wel dromen. Bijna iedereen heeft weleens een iPhone gehad. En als dat niet het geval is, dan heb je wel een toestel van Samsung of LG i bezit gehad. Daarnaast zijn er natuurlijk ook een aantal andere spelers door de jaren heen gekomen en gegaan. Denk aan HTC of aan Huawei. Een speler die zich echter in korte tijd op de markt heeft gevestigd en daar nu een vaste plek lijkt te veroveren is OnePlus. Interessant om eens te belichten.

Nieuwe smartphone? Nieuwe speler uit China

In de eerste plaats is het goed om te weten wie of wat OnePlus eigenlijk is. Dit bedrijf is één van de opkomende fabrikanten uit China. Net als bijvoorbeeld Huawei is het eerst groot geworden in eigen land en heeft het daarna de vleugels uitgeslagen. Wat echter wel heel interessant is als het om OnePlus gaat, is dat het bedrijf dit in wel heel korte tijd heeft gedaan. Vijf jaar geleden bestond het bedrijf namelijk nog geeneens en nu wordt het al in één adem genoemd met alle grote spelers die op deze markt actief zijn.

Aantal interessante toestellen bekijken

De fabrikant komt relatief snel met nieuwe toestellen op de markt. Daardoor zijn er dus een aantal die wel heel interessant zijn om te bekijken. De oudste in die reeks is de 6. Dit is eigenlijk het toestel waarmee OnePlus internationaal doorbrak als grote speler. Ook de opvolger, de 6T heeft die naam hoog weten te houden. Momenteel is het bedrijf vooral in de ban van de net gelanceerde 7. Dit toestel moet het merk naar een hoger niveau tillen en lijkt dat ook te doen. Dit is ook interessant om nader te bekijken als consument.

Nieuwe smartphone veel voor relatief weinig

Wat in ieder geval een voordeel is van de 7, is dat je eigenlijk alles krijgt voor relatief weinig geld. Je bent nog geen 750 euro kwijt voor de variant met alles erop en eraan. Dat is natuurlijk wel direct al een heel aantrekkelijk aanbod. Vooral ook omdat Made in China tegenwoordig voor kwaliteit staat. Dit is de ontwikkeling die de gehele Chinese economie gezamenlijk heeft doorgemaakt en dat zie je ook bij dit toestel. Veel geheugen, scherp beeld, veel gebruiksgemak, wat wil je eigenlijk nog meer? Waarschijnlijk niet heel veel, zo denkt OnePlus als fabrikant.

Supersnel de batterij opladen

Ook leuk, Warp Charge gebruiken. Dit is de manier waarop je supersnel heel veel energie terug in je batterij pompt. Van helemaal leeg naar exact halfvol in net onder twintig minuten. Welke telefoon van concurrenten kan daar aan tippen? Deze techniek is bovendien per toestel net weer iets beter geworden, dus dat belooft nog wat voor de komende toestellen die OnePlus op de markt gaat brengen. Wie slim is kijkt alvast welke mogelijkheden er liggen. Zo kan je wel heel gemakkelijk profiteren van alle zaken die door deze snelgroeiende topper geboden wordt met deze bijzondere smartphones.

Jeroen
Jeroen
Jeroen een moderne man ten top. Online altijd opzoek naar de laatste nieuwtjes en als moderne man een genieter van het moderne leven vragen aan Jeroen? : info@modernemannen.nl

Read more

Local News