4 bloedstollende Netflix series voor mannen

Share

Er is niets fijner dan op de bank liggen en een spannende serie op Netflix te kijken. Het aanbod van Netflix is enorm groot, af en toe is enorm moeilijk om te kiezen. Vooral als je met een dame kijkt is het lastig kiezen, omdat jullie smaken kunnen verschillen. Houdt je vriendin ook van spannende series? Laat haar dan nooit meer gaan en kijk zeker deze series met haar. Is je vriendin meer van het segment romantische komedie? Dan zijn deze series niet zo heel geschikt. Of je kijkt ze gewoon lekker zelf!

Peaky blinders

Hou je van veel geweld, bloed, drank, geld, vrouwen, sigaren en boksen? Dan is deze serie helemaal wat voor jou. Peaky blinders speelt zich af in de roaring 20’s en gaat over een zigeunerfamilie die de wereld willen overnemen. Het verhaal van deze gangsterfamilie speelt zich af in Birmingham.

Ray Donovan

Ray Donovan is het mannetje dat alles regelt voor de rich and famous in Hollywood. In deze serie wordt er geschoten, gelogen en bedrogen. Ray Donovan wordt gespeeld door Liev Schreiber, een topacteur met een Russische achtergrond.

Breaking bad

Het leven van Walter White stort in als wordt vastgesteld dat hij terminaal ziek is, een paar dagen nadat hij erachter is gekomen dat zijn vrouw zwanger is van hun tweede kindje. Hij doet er alles aan om voor te zorgen dat er genoeg geld is als hij niet meer in staat is om voor zijn familie te zorgen. Walter is een scheikundeleraar op een middelbare school en ontmoet hier Jesse Pinkman. Samen komen zij op een briljant idee: ze gaan crystal meth ontwikkelen en verkopen om het hard nodige geld te verdienen. In deze serie zie je hoe een doodgewone scheikundeleraar verstrikt raakt in het gevaar van de drugskartels.

Suits

Minder geweld, maar niet minder geweldig is de advocatenserie suits. Harvey Specter is een man die elke vrouw droomt te hebben, en elke man droomt te zijn. Hij is een succesvolle advocaat bij een van de grootste advocatenkantoren. De rode draad in het verhaal is Mike, een jongen die op jonge leeftijd zijn ouders is verloren en een fotografisch geheugen heeft. Door een fout wordt hij van zijn Rechtenstudie getrapt en raakt hij verstrikt in het wiet dealen. Om rond te komen fraudeert hij Rechten examens voor studenten die een hoop geld betalen. Dankzij zijn fotografische geheugen en zijn kennis van Rechten komt ie op een dag terecht bij Harvey, die hem aanneemt en opleidt tot de beste advocaat van New York.

wil je weten of er een netflix storing is?

Jeroen
Jeroen
Jeroen een moderne man ten top. Online altijd opzoek naar de laatste nieuwtjes en als moderne man een genieter van het moderne leven vragen aan Jeroen? : info@modernemannen.nl

Read more

Local News