Betaalbaar gezond leven met de Fitbit Versa

Share

Betaalbaar gezond leven? Een goede manier om je gezondheid net wat beter in de gaten te houden is door te kiezen voor een smartwatch. Een drempel daarbij is altijd de prijs die gevraagd wordt voor de betreffende horloges. Je wilt natuurlijk wel ook een beetje binnen je budget blijven. Gelukkig is dit nu goed mogelijk. Daar is namelijk de Fitbit Versa voor. Dit is de smartwatch die gewoon goed betaalbaar is en waar je toch alles mee kunt wat van belang is om er gezond mee te kunnen leven. Goed om eens nader te bekijken.

Betaalbaar gezond leven? Kiezen voor de Fitbit Versa Lite

Let wel goed op. Als je op zoek gaat naar dit horloge, dan is het belangrijk dat je wel de juiste pakt. Het is namelijk zo dat er zowel een Fitbit Versa als een Fitbit Versa Lite op de markt is. Je raadt het al aan de hand van de naam. De Lite is de variant die jij wilt hebben. De vraag die je dan natuurlijk hebt is wat Lite precies inhoudt in de context van smarthorloges. Welke functies mag je verwachten? Wat heeft de fabrikant allemaal geschrapt om dit horloge Lite te maken?

Oog houden op de kosten

Voor we naar de functies kijken eerst even het belangrijkste nieuws. Dat je met dit horloge gemakkelijker binnen je budget kunt blijven is niets gelogen. Het model is maar liefst veertig euro goedkoper dan de gewone Versa. Dat betekent dus dat er bijna 20 procent van de kosten afgaan als je deze keuze maakt. Wie krap bij kas zit, maar wel lekker gezond bezig wil zijn, kan dat op deze manier optimaal doen. Alle reden om het dus ook heel serieus te nemen. Bedenk je ook dat Fitbit veel belangrijke ervaring met trackers heeft opgebouwd.

Betaalbaar gezond leven essentiële functies zijn gebleven

Het gevaar als een fabrikant een Lite versie gaat brengen is natuurlijk altijd dat de essentiële functies juist geschrapt worden. Bij De Versa Lite is dit echter niet het geval. Stappenteller, slaaptracker, hartslagmeter, alle bekende functies die je het hardst nodig hebt zijn gewoon gebleven. Dit is natuurlijk vooral te danken aan het feit dat Fitbit zich altijd al gericht heeft op activity trackers. Het bedrijf ziet dit als de belangrijkste functie van het horloge. Dit is natuurlijk bij een flink aantal andere aanbieders die op deze markt actief is. Dit is een sterk punt.

Fijn horloge om te dragen

Wat ook het vermelden waard is, is dat Fitbit met de Versa Lite ook gedacht heeft aan het comfort. Het horloge is niet groter dan nodig en is stijlvol uitgevoerd. Dit is belangrijk omdat de meeste smartwatches zo groot en opzichtig zijn dat je je schaamt om ze te dragen. Dat is bij deze dus allerminst het geval. Mochten de prijs en de functies je niet al over de streep trekken, dan zal het design dat wel doen. Alle reden om nu dus eindelijk ook eens te kijken of je kan overstappen naar een smartwatch.

Jeroen
Jeroen
Jeroen een moderne man ten top. Online altijd opzoek naar de laatste nieuwtjes en als moderne man een genieter van het moderne leven vragen aan Jeroen? : info@modernemannen.nl

Read more

Local News