De 4 mannelijkste jassen voor deze winter

Share

De koude dagen van het jaar zijn in Nederland niet zonder goede jas te trotseren. Dit geeft je mooi ook gelijk de gelegenheid om er nog net iets stijlvoller dan normaal uit te zien. Met de juiste jas kan je namelijk je stijl helemaal compleet maken. Het kan je dan wel helpen als je weet wat de juiste jas dan is. Dit is dan ook precies waarop dit lijstje gebaseerd is. Vier jassen die elk een eigen stijl kunnen accentueren. Op die manier maak je altijd de juiste keuze als man. Dit zijn de opties.

1 Wollen jassen

De wollen jas is niet heel erg algemeen ingeburgerd. Dat is natuurlijk ook logisch, want het is niet een jas die iedereen zomaar even kan aanschaffen. De goede modellen die volledig van wol zijn, zijn nu eenmaal erg duur. Dat neemt niet weg dat de kwaliteit wel extreem hoog is. Je blijft er ook nog eens warmer in dan in elke andere jas die op de markt is. Dat is natuurlijk ook wel veel waard. Alleen al daarom is het kiezen voor een wollen jas dus ook het overwegen waard. Bekijk direct de opties die er op de markt zijn.

2 Een combinatie

Dat een volledig wollen jas misschien je budget te boven gaat, betekent niet dat je niet in een bepaalde mate van wol moet kunnen genieten. Een mooie mantel die 50/50 uit wol en een andere stof bestaat is dan bijvoorbeeld een hele goede optie. Alleen al omdat je dan ook gewoon van dezelfde mooie designs kunt genieten, maar dan met een kleine twist. Denk bijvoorbeeld aan mooie mantels van heel veel designers die in de top van de modewereld meedraaien. Dit zijn over het algemeen precies het soort jassen waarop gedoeld wordt als het om een combinatie gaat.

3 Leren jassen

Een tijdloze klassieker is natuurlijk de leren jas. Ook leer kan goede bescherming bieden. Bovendien is het nog altijd zo dat er heel veel verschillende soorten modellen op de markt worden gebracht waardoor er eigenlijk altijd wel iets te vinden is bij de stijl die jij aanhangt als man. Leer staat bovendien eigenlijk overal bij. Dat maakt het juist ook zo aantrekkelijk om hiervoor te kiezen. Leer is wel, net als wol, duur als voor volledig leren opties wordt gegaan. Ook hier geldt dus dat het belangrijk kan zijn om naar de mogelijkheden van je budget te kijken.

4 Outdoor jas

Wil je liever voor iets gaan dat past bij de trend van dit moment? Kijk dan eens wat de designers van outdoorkleding in hen collectie hebben op dit moment. De merken die kleding voor echte outdooractiviteiten te bieden hebben zijn ontzettend populair op dit moment. Dit is dan ook een goede reden om hier voor te gaan. Het kan zomaar zo zijn dat dit perfect bij jou als persoon blijkt te passen. Alle reden om je hier dus eens in te verdiepen. Je kunt dan gelijk ook naar de andere items in deze collecties kijken, op zoek naar meer interessants.

Jeroen
Jeroen
Jeroen een moderne man ten top. Online altijd opzoek naar de laatste nieuwtjes en als moderne man een genieter van het moderne leven vragen aan Jeroen? : info@modernemannen.nl

Read more

Local News