De DJ-headphone voor dagelijks gebruik

Share

De airpods zijn gemeengoed in de maatschappij. En de man die ze niet draagt, draagt met zekerheid de bekende koptelefoons uit de reeks van Dr. Dre. Dat moet nu maar eens afgelopen zijn. Tijd voor jou als man om een statement te maken. Bijvoorbeeld door te kiezen voor de klassieke koptelefoon voor DJ’s die ook gewoon dagelijks te gebruiken zijn. Zo zie je er stijlvol uit en zorg je er ook nog eens voor dat je uniek bent in wat je draagt. Alle reden om daar dus meer aandacht voor te hebben.

Zeer lange levensduur gegarandeerd

Wat opvalt wanneer je de koptelefoons van M & D, de fabrikant, kiest, is dat je er wel heel lang garantie op krijgt. Volgens de maker kunnen ze tot wel 50 jaar mee. De vraag is natuurlijk of het wel lang genoeg in de smaak blijft om met dergelijke koptelefoons op je hoofd te lopen. Maar mocht dat het geval zijn, dan ben je na deze ene aankoop dus ook direct klaar. Dat is alvast gemakkelijk. Al zal het je natuurlijk vooral om andere zaken gaan. Hoe de koptelefoons eruitzien en hoe ze aanvoelen bijvoorbeeld.

Van klein tot groot

De line-up van deze fabrikant biedt voor ieder wat hij wil. Ben je het type dat houdt van de grote modellen die lekker je hele oor bedekken? Dan zijn er mooi modellen met een klassieke uitstraling te vinden. Ben je juist iemand die vindt dat de headphone een subtiel accent moet zijn? Dan vind je ook zulke modellen in de line-up. Wanneer je slim bent, kies je meer dan één model. Alleen al omdat je dan dus bij elk typeoutfit ook een geschikt model hebt om te dragen. Dit is in ieder geval alvast een interessant gegeven.

Oog voor het totale plaatje

Het is ook goed om te zien dat de fabrikant oog heeft voor het hele plaatje. De headphones worden geleverd in een mooi doosje met een leren afwijking. Alle modellen zijn zo ontworpen dat ze opgevouwen kunnen worden. Dat maakt het dan dus ook beter mogelijk om ze in het doosje op te ruimen. Dit is vooral een voordeel voor wanneer je ze niet draagt. Er zijn maar weinig dingen lelijker dan de koptelefoon die ergens op een tafel rondslingert omdat je hem nergens kunt laten wanneer je thuiskomt. Daarom kies je hier dus ook voor.

Alle benodigde kwaliteiten

Natuurlijk is de koptelefoon tegenwoordig vooral een accessoire geworden en moet het goed bij je stijl passen. Dat neemt niet weg dat het ook wel fijn is wanneer het ook op andere fronten kan voldoen. Dat de batterijen tot wel 16 uur meegaan is daarom alvast mooi meegenomen. Zoals het ook fijn is dat uit tests blijkt dat alle soorten muziek even helder uit de speakers komen. Daardoor kan elke liefhebber dus ook gewoon zijn favoriete artiesten opzetten en flink van genieten. Dat maakt het dus juist ook zo fijn om voor deze modellen te kiezen.

Jeroen
Jeroen
Jeroen een moderne man ten top. Online altijd opzoek naar de laatste nieuwtjes en als moderne man een genieter van het moderne leven vragen aan Jeroen? : info@modernemannen.nl

Read more

Local News