Deze items kunnen echt niet meer in deze tijd

Share

Normaal gesproken helpen we je met het zoeken naar de items die helemaal bij deze tijd passen. Het kan aan de andere kant ook wel eens heel handig zijn om juist te kijken naar de items waar je zo snel als mogelijk van af moet. Er zijn namelijk ook wel een aantal items waar je beter zo snel als mogelijk mee kunt stoppen omdat het er simpelweg niet goed uitziet. Misschien heb je er zelf nog geen idee van en moet je een beetje op weg geholpen worden. In dat geval kunnen we je helpen.

Grappige strikjes en dassen

Eigenlijk waren de strikjes en stropdassen met iets te vrolijke designs nooit echt aan te raden. Er was echter een tijd waarin ze even in de mode waren. Die tijd vloog gelukkig voorbij en inmiddels is de leuke strik en grappige stropdas helemaal niet zo leuk of grappig meer. Tijd om er dus een einde aan te maken. Kies liever gewoon voor vervangende strikken en stropdassen in mooie effen kleuren die passen bij de stijl die je hebt ontwikkeld als man. Dit ziet er een flink stuk beter en mannelijker uit. Daar gaat het natuurlijk ook gewoon om.

Te afwijkende nette schoenen

Nette schoenen, in jargon ook wel dress shoes, zijn net met een reden. Je moet er strak en representatief uitzien als je ze draagt. Daarom is het ook zo lastig te begrijpen waarom sommige mannen hiermee experimenteren. Door voor afwijkende kleuren te gaan bijvoorbeeld. Of door voor vierkante vormen te gaan. Allemaal hartstikke leuk een aardig, maar het was nu juist de bedoeling dat je niet uit de band sprong en er gewoon strak en representatief uitzag. Niet langer dragen dus. Ook niet in de verleiding komen om ze te kopen. Je hebt er simpelweg niets aan.

Dubbele shirts

Ook, de shirts zelf hoef je misschien niet weg te gooien, tenzij er wat kinderlijke prints op staan of ze vergeeld zijn. Het is alleen niet langer de bedoeling dat je meerdere shirts over elkaar gaat dragen. Om één of andere reden is dit een tijdje een trend geweest en zijn er nog altijd mannen die dit blijven volhouden. Dit is geen goed plan. Ook een longsleeve onder een T-shirt is geen optie. Of het is weer voor een longsleeve of het is weer voor een T-shirt, er bestaat geen temperatuur die het dragen van beide modellen kan rechtvaardigen. Niet doen dus.

Alles wat je in de sportschool draagt

Ook hier geldt, helemaal weggooien is misschien weer het andere uiterste. Tenminste, wanneer je je sportschoolabonnement nog gewoon gebruikt. Is dit niet het geval, gaan dan ook niet in je sportkleren op straat lopen. Een tanktop is in de sportschool misschien wel heel hip, maar buiten op straat zie je er eigenlijk een beetje sjofel uit. Niet meer doen dus. Dit geldt eigenlijk ook voor heel veel andere items, inclusief de korte broek. Denk je dat jij er wel goed uitziet in je korte broek? Kijk dan eens om je heen. Hoeveel geklede mannen in korte broeken zie je lopen?

Jeroen
Jeroen
Jeroen een moderne man ten top. Online altijd opzoek naar de laatste nieuwtjes en als moderne man een genieter van het moderne leven vragen aan Jeroen? : info@modernemannen.nl

Read more

Local News