Moderne mannen pakken de e-bike!

Share

Was het vroeger nog helemaal hip om met de auto naar je werk te gaan, tegenwoordig pak je, als je er écht bij wilt horen de e-bike. Want een e-bike heeft meer voordelen dan je op het eerste gezicht zou denken. Let maar eens op:

Op een e-bike werk je aan een beter milieu

Je hoeft een e-bike namelijk niet wekelijks te tanken en bij het fietsen komen geen uitlaatgassen vrij. Het enige dat je hoeft te doen is de accu met enige regelmaat aan de oplader te hangen. “Maar zo’n accu is toch slecht voor het milieu?” hoor ik je denken. Nou, dat valt met de accu’s van tegenwoordig reuze mee. Deze zijn gemaakt om langer mee te gaan en om beter te worden opgeladen. Ook lever je je oude accu gewoon in wanneer je een nieuwe aanschaft. Zo wordt de oude accu weer hergebruikt.

Op een e-bike werk je aan een betere conditie

Want die trapondersteuning die een e-bike je geeft, werkt alleen als je zelf meewerkt. Het is geen brommer hé, het is een fiets met een hulpmotortje. Dus oké, je krijgt bij iedere trap die je doet een klein zetje in je rug, maar je moet er evengoed voor aan het werk. En dat is dan weer goed voor je conditie. Ga je op de e bike naar je werk? Dan werk je op de heen- en de terugweg ongemerkt aan je conditie. Zonder je helemaal in het zweet te werken.

Naar je werk op de e-bike

Op de e-bike naar je werk heeft nog meer voordelen. Je staat niet meer in de file, hoeft niet meer op zoek naar een goede parkeerplek en je ziet nog eens wat van je omgeving. Dingen waar je voorheen langs raasde in je auto krijg je nu veel beter mee. Je hoort de vogeltjes fluiten en je ziet de natuur door het jaar heen veranderen. Regent het? Dat geeft helemaal niks. De fiets kan er prima tegen en jij kunt je erop kleden.

Ben je nog niet overtuigd?

Maak dan eens een testritje op de beste e-bike van Nederland. Je kunt een e-bike testen op verschillende locaties. Zo kun je direct goed voelen of de fiets goed bij je past. Van te voren kun je online al kijken bij de “elektrische fietskiezer”. Je kunt dan al goed aangeven waar je de fiets voor wilt gaan gebruiken en wat er bij jou past. Doe er je voordeel mee en stap voortaan op een e-bike!

Jeroen
Jeroen
Jeroen een moderne man ten top. Online altijd opzoek naar de laatste nieuwtjes en als moderne man een genieter van het moderne leven vragen aan Jeroen? : info@modernemannen.nl

Read more

Local News