Meer uit je werkdag halen met de juiste gadgets

Share

Ook op kantoor zijn gadgets van groot belang. Wanneer je de juiste middelen om je heen verzamelt, dan maak je het een flink stuk gemakkelijker voor jezelf. Dat betekent niet dat je daardoor meer op je lauweren kunt rusten. Het betekent juist dat je dus nog veel meer gedaan kan krijgen op een werkdag. Alle reden om dus eens te kijken waar je in moet investeren om nog meer indruk op je baas te maken met de productiviteit die jij op een dag haalt. De volgende middelen gaan je helpen.

Meer uit je werkdag? Zorgen voor de beste koffie

Of je het nu leuk vindt of niet, koffie is de brandstof die jouw motor laat draaien op een werkdag. Zoals je een auto het best kunt laten lopen op de beste benzine, zo kan jij dus ook het best presteren op de lekkerste koffie. Dat is op zichzelf dus al voldoende reden om te investeren in een goed koffieapparaat. Pak dit wel slim aan en houd hem niet alleen voor jezelf. Deel het koffieapparaat met je collega’s zodat heel de afdeling optimaal zal gaan presteren. Dit zal niet onopgemerkt blijven bij de zakelijke leiding.

Persoonlijke bezittingen een plek geven

Het is ook belangrijk om te investeren in de juiste persoonlijke bezittingen. Door je kantoor of je werkplek net iets meer van jezelf te maken zal je je er beter voelen en kan je dus net wat meer uit jezelf halen. Let wel op hoe ver je hierin gaat. Wanneer je het te comfortabel maakt, kan het natuurlijk ook naar de andere kant doorslaan en krijg je helemaal niets meer gedaan. Dit is natuurlijk ook niet de bedoeling. De juiste balans vinden is echter helemaal niet zo moeilijk als je misschien op dit moment denkt.

Meer uit je werkdag? Een aantal goede pennen

Doordat alles digitaal gaat, lijkt het alsof schrijven volledig tot het verleden behoort. Toch is uit meerdere onderzoeken gebleken dat schrijven de werkzame delen in je creatieve brein stimuleert. Om die reden kan het dus heel slim zijn om zo nu en dan de software even links te laten liggen en sommige zaken gewoon met de pen uit te werken. Schrijf de stappen op of teken ze uit. Zorg dan echter wel eerst dat je altijd een aantal goede pennen klaar hebt liggen. Zo kan je direct aan de slag. Je zal merken dat het werkt.

Meer uit je werkdag? De juiste prullenbak

Ook niet onbelangrijk: zorgen voor een goede prullenbak. De reden hiervoor is eigenlijk simpel. Afval brengt altijd wat vervelende verschijnselen met zich mee. Geurtjes zijn hier een voorbeeld van. Zoals ook het aantrekken van fruitvliegjes dat is. Door een goede prullenbak te kiezen, eentje die je kan afsluiten bijvoorbeeld, verminder je de kans op de storende factoren. Alleen al om die reden is investeren in een goede prullenbak dus meer dan de moeite waard. Bovendien is het voor jezelf ook fijner om in een frisse omgeving te kunnen zitten. Alle reden om je dus hierop te richten.

Jeroen
Jeroen
Jeroen een moderne man ten top. Online altijd opzoek naar de laatste nieuwtjes en als moderne man een genieter van het moderne leven vragen aan Jeroen? : info@modernemannen.nl

Read more

Local News