Samsung Gear de nieuwe moet je hebben

Share

Dat je persé iets moet hebben, dat hoor je natuurlijk wel vaker. De wereld staat bol van de adviezen en aanbevelingen. Dat neemt niet weg dat je deze wel heel serieus moet nemen. Het gaat namelijk om de nieuwe Samsung Gear. Als er één item op de wereld is dat alles wat mannen interessant vinden samenbalt, dan is het dit smarthorloge wel. Het gaat dan ook een flink stuk verder dan alles wat je tot nu toe wist of dacht te weten van smarthorloges. Alle reden om dus eens wat verder te kijken naar dit kunststukje.

Uitstraling van de Samsung Gear

Laten we beginnen met het belangrijkst, de buitenkant. Want vergis je niet, het mag dan een smartwatch vol handige hulpmiddelen zijn, het moet natuurlijk wel ook gewoon strak om je pols zitten. Daarom is het goed om te weten dat de fabrikant ervoor gezorgd heeft dat het horloge er in ieder geval als een echt horloge uitziet. Dat betekent dus dat je de klassieke vormen mag verwachten. Denk aan een ronde wijzerplaat en een mooie stevige band van metaal. Alleen al daarmee zet dit horloge de concurrentie dus op een zeer gevoelige achterstand. Maar er is nog zo ontzettend veel meer.

Samsung Gear is er in meer varianten
Ook niet onbelangrijk, je kan je persoonlijke smaak laten meewegen. De nieuwe Samsung komt namelijk niet in één standaardvariant met een aantal leuke kleur opties. Dit horloge komt namelijk daadwerkelijk in een aantal verschillende varianten op de markt. Een aantal daarvan worden dan ook als een echte special edition aangeduid. Daarmee weet je dus direct ook wat je krijgt, een horloge waar er niet zoveel van op de markt zijn gebracht. Alle reden om hier dus specifiek wat budget voor vrij te maken. Alleen al dat feit maakt het de aanschaf immers waard. Bovendien kan het item nog eens van alles ook.

Samsung Gear Apps
Het smarthorloge is natuurlijk vooral ook gewoon een nog gemakkelijkere variant van de smartphone. Je hoeft nu zelfs je telefoon niet meer vast te houden als man, je kunt gewoon lekker lui je pols optillen, waar het horloge omheen geknoopt zit. Dat betekent dus ook dat je er in grote mate dezelfde apps op kunt plaatsen als op je telefoon. Denk aan handige nieuwsapps of mailapps zodat je altijd op de hoogte bent van de nabije wereld en de buitenwereld. Precies het soort functie waar de wereld zoveel beter van is geworden in recente jaren door dit soort ontwikkelingen.

Functies van de Samsung Gear
Wat een smartwatch zoals deze Samsung Gear echter wel voor heeft op een smartphone, is dat er nog nauwkeuriger mee gemeten kan worden hoe het nu eigenlijk met je gaat. Er zijn allerlei apps waarmee je allerlei functies in je lichaam kunt meten. Zo weet je dus hoe het met je rust is, of je voldoende beweegt, hoe je lichaamstemperatuur zich houdt en wat al niet meer. Je gezondheid zal dus beter dan ooit worden omdat je zo’n mooi horloge om je pols hebt. Laat je daarom niets anders wijsmaken door de buitenwereld. Dit horloge moet je gewoon hebben als je gezond bezig bent.

Gebruiksgemak
Ook belangrijk als het om welke gadget dan ook gaat is natuurlijk het gebruiksgemak. Simpeler dan op dit horloge kan eigenlijk bijna niet. Een beetje draaien aan de ring en drukken op de knop en alles is precies zoals hij het hebben wilt. Nog een goede reden om deze Samsung Gear te kiezen. Je bent er namelijk weinig tijd aan kwijt en dat kan je iedere keer met eigen ogen zien als je iets doet en je direct ook de wijzerplaat onder ogen krijgt. Dit maakt het wel heel erg aantrekkelijk om direct toe te slaan. er in ieder geval als een echt horloge uitziet. Dat betekent dus dat je de klassieke vormen mag verwachten. Denk aan een ronde wijzerplaat en een mooie stevige band van metaal. Alleen al daarmee zet dit horloge de concurrentie dus op een zeer gevoelige achterstand. Maar er is nog zo ontzettend veel meer.

Jeroen
Jeroen
Jeroen een moderne man ten top. Online altijd opzoek naar de laatste nieuwtjes en als moderne man een genieter van het moderne leven vragen aan Jeroen? : info@modernemannen.nl

Read more

Local News