Wat zijn de 6 beste dating apps van 2019?

Share

Dating apps zijn pas echt de manier om te daten in de moderne wereld. Juist ook omdat het ontmoeten gemakkelijker dan ooit is gemaakt op deze manier. Al moet je dan natuurlijk wel weten wat je waar kunt vinden. Daarom is het handig om eens een lijstje met toppers samen te stellen. Dit zijn de 6 beste opties die je op dit moment online kunt vinden. Zo wordt het voor jou als drukbezette moderne man wel heel gemakkelijk om een net zo aantrekkelijke moderne vrouw te vinden. Of een man natuurlijk, ook dat is geen probleem.

1 Elite dating

De beste app op dit moment is zonder twijfel die van Elite dating. Niet zozeer omdat daar de mooiste vrouwen te vinden zijn. Of omdat iedereen hoogopgeleid is. Juist omdat de verhouding tussen de verschillende factoren de meespelen in goede orde is. Dat betekent dus bijvoorbeeld dat je veel krijgt voor de prijs die je moet betalen voor een lidmaatschap. Het gebruiksgemak is bijvoorbeeld erg hoog. Dat maakt het alleen maar nog leuker om eraan mee te doen. Bovendien is het aantal functies in vele opzichten groter dan bij de meeste andere aanbieders. Dit is ook belangrijk.

2 Lexa

Lexa is natuurlijk al heel lang actief in de wereld van onlinedaten in Nederland. Dat de website goed was, dat was al bekend. Ook de app kan zich gemakkelijk meten met allerlei concurrenten in deze markt. Dat er al zo lang aan wordt gewerkt betekent dus ook dat er veel ervaring is. Dat kan een goede reden zijn om hiervoor te kiezen als gebruiker. Juist ook omdat je dan dus in ieder geval zeker weet dat de kans dat je vindt wat je zoekt een flink stuk groter is dan bij veel andere aanbieders op dit gebied.

3 Relatieplanet

Veel van de zaken die besproken werden bij de nummer 2 op deze lijst, Lexa, gelden ook voor Relatieplanet. Dat de aanbieder al heel lang meespeelt maakt het wel een flink stuk betrouwbaarder. Dat je betaalt voor goede kwaliteit is dan dus ook direct geen probleem meer. Je weet in ieder geval wel wat je dan ook mag verwachten. Ook leuk is het dat je dus ook echt voor elke doelgroep iets kunt vinden op deze app. Relatieplanet richt zich niet alleen op jong of oud, of hoog- of juist laagopgeleid. Alles en iedereen is welkom om zich in te schrijven.

4 Pepper

Wil je juist wel een app die zich richt op de jongere gebruiker, dan moet je dat dus ook met een jonge speler op de markt doen. Een partij die in korte tijd heeft bewezen hele leuke functies te bieden en ook nog eens veel aantrekkelijke mensen weet aan te trekken, is Pepper. Daarom is het voor de moderne, jonge man ook echt een goed idee om hier eens je geluk te gaan beproeven. Vooral ook omdat er meer op een moderne manier naar daten gekeken wordt door het team achter deze app. Dat maakt het nog gemakkelijker.

5 Zoosk

Wil je niet alleen van Nederland, maar eigenlijk van de hele wereld je speelterrein maken? Dan kies je voor een app die dus ook wereldwijd opereert. Misschien wel de beste keuze die je dan kunt maken is Zoosk. De ideale leeftijd is ook behoorlijk breed op deze app. Jongemannen van 20 kunnen er leuke meiden vinden, maar voor mannen van rond de 40 zijn ook voldoende aantrekkelijke vrouwen te vinden. Dat betekent dus ook dat je over een langere periode plezier kunt hebben van de app. Dat maakt het alleen maar nog leuker om de wereld te gaan ontdekken.

6 Bumble

Je kunt nog zo goed zijn op allerlei gebieden in het leven, soms wil het met de vrouwen gewoon niet zo lukken. In tegenstelling tot wat mensen je willen doen geloven is dit helemaal niet erg. Je bent wie je bent. Daarom is het fijn dat slimme appontwikkelaars hier dus ook hulp bij geboden hebben. Dat hebben ze gedaan door Bumble op te richten. Dit is de app waar vrouwen de eerste stap zetten. Daardoor kan je je tekortkomingen mooi maskeren en kan je toch leuke vrouwen ontmoeten. De kans is zelfs nog veel groter dat ze bij je passen ook.

Tot slot

Misschien mis je de app der apps op deze lijst: Tinder. Dat hangt er natuurlijk maar net van af hoe je deze app bekijkt. Het kan inderdaad een datingapp zijn, mits je er op die manier ingaat en de vrouw die je spreekt dat ook doet. Er zijn echter ook heel veel andere vormen van gebruik van deze app. Daardoor kan je dus niet stellen dat het puur en alleen een datingapp is. Wanneer je daar naar op zoek bent kan je juist teleurgesteld raken. Dit was dan ook de reden om deze niet op te nemen.

Jeroen
Jeroen
Jeroen een moderne man ten top. Online altijd opzoek naar de laatste nieuwtjes en als moderne man een genieter van het moderne leven vragen aan Jeroen? : info@modernemannen.nl

Read more

Local News