Droombanen die je had willen hebben

Share

Droombanen? Natuurlijk is het overgrote deel van de mannen ertoe veroordeeld om op kantoor te zitten met een hele slechte popzender als invulling van de achtergrond en een groep collega’s waar je maar weinig mee gemeen hebt. Een kleine groep heeft echter het geluk om een droombaan te vinden. Het soort baan dat de titel baan eigenlijk niet verdient. We hebben het dan niet over topsporters, artiesten en vloggers, die allemaal wel gewoon hard moeten werken. We hebben het dan over de echte geluksvogels die er op de wereld rondlopen. Dit zijn hun banen.

Smaken testen voor voedingsmiddelen fabrikant een droombanen?

Het is een daadwerkelijk bestaande droombaan. Er zijn mensen op aarde die hun geld verdienen met het testen van smaken. Dit kan gaan om de smaak van nieuwe producten die een fabrikant op de markt gaat brengen. Het kan ook gaan om een verandering aan de smaak van een bestaand product. Eén van de bekendste is natuurlijk de mogelijkheid om onbeperkt Nutella te testen en daar dan nog voor betaald te worden ook. Er zijn echter maar heel weinig mensen die in aanmerking komen voor dit soort banen, dus geluk hebben is een grote factor hierin.

Oppassen op allerlei huisdieren

Oppassen was het bijbaantje van de meeste vrouwen die je kent toen ze nog jong waren. Voor mannen was dat gedoe met die kinderen toen ze jong waren nog niet zo aantrekkelijk. Nu je echter wat ouder wordt en je toch vooral ook je studie moet zien af te ronden, maar wel al wat inkomsten nodig hebt, wordt dat een heel ander verhaal. Zeker wanneer je je bedenkt dat oppassen niet alleen maar op kinderen kan. Eerder waren er al housesitters, maar nu zijn er ook catsitters en dogsitters. Je snapt al wat je dan dus doet.

De kwaliteit van de kroeg testen als droombanen?

In Nederland is het nog niet zo gebruikelijk, maar in andere landen is het heel normaal. Daar kan je je geld verdienen als tester van kroegen. Wat je dan doet is kroegen bezoeken om daar dan voor betaald te worden. Je moet wel een biertje bestellen. Ook is het fijn als je even met de quiz wil meespelen. Daar ga je namelijk daarna je mening over vormen. Kan de smaak beter? Kan het menu beter? Kunnen de vragen beter? Het is aan jou om hier dus duidelijkheid over te scheppen in als je test.

Letterlijk helemaal niks doen

Het lijkt een grap, maar ze bestaan echt. Het gaat dan natuurlijk over de banen waar je helemaal niets hoeft te doen. Ook dit zijn vaak de banen voor de testers. Denk aan het testen van bedden. Of denk aan het meedoen aan allerlei onderzoeken over effecten van niets doen, liggen of andere aanverwante zaken. Hier zijn heel veel organisaties heel benieuwd daar en als je de geschikte persoon bent, dan word je er nog ruim voor betaald ook. Dat maakt het dus wel echt een droombaan voor jou. Alle reden om je kans te grijpen.

Jeroen
Jeroen
Jeroen een moderne man ten top. Online altijd opzoek naar de laatste nieuwtjes en als moderne man een genieter van het moderne leven vragen aan Jeroen? : info@modernemannen.nl

Read more

Local News