Kaal of kammen? Wat als je mocht kiezen?

Share

Kaal of kammen? Er is geen man op aarde die ernaar uitkijkt om kaal te worden. Al zijn er genoeg die hun coupe dan weer wel altijd millimeteren. Dat neemt niet weg dat het wel belangrijk is om goede haargroei te stimuleren. Dit hoeft helemaal niet zo lastig te zijn, zolang je maar weet wat werkt en wat niet. Alle reden om eens te kijken wat er in de gemiddelde kast van de man moet staan om het haar in topconditie te houden. Het gaat dan in ieder geval om alle volgende producten die kunnen helpen.

Kaal of kammen? Kaal worden is niet te voorkomen

Het is belangrijk om een kleine nuance vooraf te geven. Kaal worden op zichzelf is niet te voorkomen. Dit zit nu eenmaal in je genen. Natuurlijk, je kan voor de coupe Arena gaan door voor implantaten te kiezen, maar verder is er niet veel tegen te beginnen. Waar het echter vooral om gaat is dat je zo goed als mogelijk voor je haar zorgt om het proces zoveel als mogelijk te beïnvloeden. Dat is namelijk wel gewoon mogelijk. Wanneer je je in ieder geval aan de juiste zaken houdt zoals die hier beschreven worden.

Eet voldoende eieren in je dieet

Dit hoeft natuurlijk geen probleem te zijn, want je at de eieren ook al om een andere reden. Ze waren ook al belangrijk om je spiermassa te laten groeien en te behouden. Op die manier kijk je er ook tegenaan als het om je haar gaat. Eieren zorgen voor beter herstel waardoor je haar het langer vol kan houden en minder snel zal afsterven. Mocht je de laatste tijd wat minder trek hebben gehad in eieren, dan kan dit mogelijk een nieuwe motivatie voor je zijn om toch maar weer wat meer te koken.

Kaal of kammen? De juiste soorten vis eten!

Het is ook belangrijk om de juiste soorten vis te eten. Dat doe je door de soorten te kiezen die van nature veel vet bevatten. Denk bijvoorbeeld aan zalm en aan makreel. Deze soorten zijn ideaal om je haar in topconditie te houden. Ook vis ken je natuurlijk al uit de gezonde voedingspatronen vanwege de vele voordelen die ze voor hart en vaten hebben. Het is ook precies dat effect wat je zal helpen je haar te behouden. Het stimuleert de bloedsomloop in de hoofdhuid die je haar in conditie op je hoofd zal houden.

Neem wat sinaasappelsap en yoghurt

Je moet vooral ook op zoek gaan naar vitamine D. Dit is in allerlei producten te vinden. Wil je echter net een beetje extra, dan doe je dat door zo nu en dan eens wat yoghurt extra te nemen. Of drink toch weer eens een glas sinaasappelsap. De suikers houden je er misschien bij uit de buurt, maar de vitamine D die je mist is eigenlijk ook wel heel belangrijk. Af en toe een glas kan dus best wel aantrekkelijk zijn om er beter en gezonder uit te blijven zien met je gezonde bos haar.

dus gezond eten wat het in niet alleen goed maar ook lekker!

Jeroen
Jeroen
Jeroen een moderne man ten top. Online altijd opzoek naar de laatste nieuwtjes en als moderne man een genieter van het moderne leven vragen aan Jeroen? : info@modernemannen.nl

Read more

Local News