Smartphone automatisering: Zo dus!

Share

Smartphone automatisering: voor de moderne man is het natuurlijk allang zo dat je je mail, je agenda en je notities in je smartphone bijhoudt. Op die manier ben je al een flink stuk productiever geworden. Dat neemt niet weg dat je er nog veel meer uit kan halen als je slim te werk gaat. Door een flink aantal zaken simpelweg te automatiseren via je telefoon hoef je nooit meer ergens zorgen om te hebben en heb je alle tijd om het optimale uit je werkdag te halen. Uiteindelijk is dat natuurlijk wel wat je wilt bereiken op kantoor.

Smartphone automatisering? Gebruikmaken van standaardantwoorden

Het is nog maar een kwestie van tijd tot dit in bijvoorbeeld WhatsApp en Messenger mogelijk is. Als het gaat om e-mail en SMS is dit echter allang geen geheim meer. Het gebruikmaken van standaardantwoorden. Dat is natuurlijk wel heel aantrekkelijk. Alleen al omdat je op die manier dus geen tijd meer kwijt bent aan het antwoorden op het moment dat het je eigenlijk niet uitkomt. Iedereen weet waar hij aan toe is en de zaken kunnen gewoon doorgaan. Zorg dus dat je dit altijd goed ingesteld hebt staan wanneer de werkdag begint. Dit biedt veel voordeel.

Automatisch een back-up maken

Omdat je zoveel van je werk op je smartphone doet, is het wel ook zo makkelijk als je er zeker van kan zijn dat je er altijd bij kan. Bedenk je immers dat een smartphone ondanks alles wel gewoon teer blijft. Er kan altijd van alles mee gebeuren. Daarom moet je er dus ook op elk moment zeker van zijn dat je gewoon je informatie kan terugwinnen. Dit gaat bijvoorbeeld om foto’s en video’s, maar ook om notities en agendapunten. Al deze zaken zijn een stuk zekerder wanneer je gewoon altijd een automatische back-up laat maken.

Autocorrect, maar dan beter

Wil je sneller je typewerk gedaan krijgen? Dan gebruik je de apps die een verbeterde versie van autocorrect aanbieden. Dit zijn apps die gemakkelijk je woorden aanvullen en op die manier het aantal tekens dat je moet aanslaan flink terugdringen. Daardoor kan je dus veel meer tekst verwerken in veel minder tijd. Dit maakt het dus ook mogelijk om veel meer voor elkaar te krijgen op deze manier. Alleen al om die reden is deze vorm van automatisering een echte uitkomst voor eigenlijk iedere medewerker. De bruikbare apps zijn heel gemakkelijk te vinden en te installeren.

Smartphone automatisering is alle mogelijkheden verkennen

Met deze drie tips is pas een begin gegeven van de vele mogelijkheden die er zijn op dit gebied. Het aantal automatiseringsopties is eindeloos groot. Wie alles verkent, zal merken dat er haast tweemaal zoveel uit een werkdag te halen is. Bedenk je eens wat je dat allemaal kan opleveren wanneer je hier gebruik van maakt. Alle reden om dus ook de tijd te investeren in het vinden, installeren en onder de knie krijgen van de apps en opties die je hierbij gaan helpen. Zowel jij als je werkgever gaan hier profijt van hebben.

Jeroen
Jeroen
Jeroen een moderne man ten top. Online altijd opzoek naar de laatste nieuwtjes en als moderne man een genieter van het moderne leven vragen aan Jeroen? : info@modernemannen.nl

Read more

Local News