Sportkleding buiten de sportschool dragen?

Share

Eigenlijk is sportkleding alleen aantrekkelijk in de sportschool of wanneer je tenniscoach bent. Toch zijn er ook wel wat mogelijkheden om die fijn zittende items ook buiten je fitnessclub aan te trekken. Het is dan alleen zaak om de juiste keuzes te maken. Dat doe je bijvoorbeeld door op de volgende dingen te letten. Wanneer je dat doet, dan ben je sportief, maar blijf je er wel gewoon stijlvol uitzien. Uiteindelijk is dat ook waar het je om te doen is. De volgende tips zullen ervoor zorgen dat je ermee weg kan komen.

Kies de juiste merken sportkleding

Een goede basis leg je door de juiste merken te kiezen. Een aantal merken worden dermate met sporten geassocieerd dat je er na je twintigste eigenlijk niet meer mee weg komt als je ze op straat draagt. Aan de andere kant zijn er natuurlijk ook wel een aantal sportmerken die voor de echte fijnproevers zijn. Wanneer je daarvoor kiest, dan maak je het voor jezelf wel een flink stuk gemakkelijker. Je kan er dan zonder moeite in schieten en er de hele dag in blijven rondlopen. Het zijn vaak de merken die je minder vaak tegenkomt.

Let op de kleuren

Ook is het belangrijk om te letten op de kleuren. Zo is het bijvoorbeeld zo dat er een aantal merken zijn die graag met opvallende kleuren werken. Dit is in de sportclub geen probleem. Wanneer je echter op straat loopt, kom je er al heel snel anders uit te zien. Wanneer je echter voor de wat meer neutrale kleuren kiest, dan is dit veel minder snel een probleem. Zwart en grijs doen het bijvoorbeeld vaak goed. Denk alleen al aan de hoodie. Die heeft de oversteek naar de dagelijkse kledij weten te maken op deze manier.

Koop het voor één doel

Ook is het belangrijk om de kleding met een specifiek doel te kopen. Het moet niet zo zijn dat je het de ene dag voor de sportschool aantrekt en de andere dag het uit de wasmachine haalt om er de straat mee op te gaan. Koop het of om in te sporten, of om er in het dagelijks leven in te lopen. Aan de hand van de keuze die je maakt kan je het dan ook optimaal dragen. Het bepalen waar je het voor draagt is een belangrijke stap om ermee weg te kunnen komen.

Sportkleding de juiste combinatie zoeken

Het is ook slim om de juiste combinatie te zoeken. Wanneer je een sporttrui in het dagelijks leven draagt, dan kan je dat natuurlijk combineren met bijvoorbeeld een mooie nette broek of een paar goede schoenen. Je bent immers niet verplicht om er ook een trainingsbroek bij aan te trekken. Je hoeft er immers geen sportschool outfit van te maken als je niet naar de sportschool gaat. Dat is een belangrijke les die door velen nog weleens vergeten wordt. Wie slim is kijkt dus even goed hoe de kledingkast precies gevuld is en wat je ermee kan.

Jeroen
Jeroen
Jeroen een moderne man ten top. Online altijd opzoek naar de laatste nieuwtjes en als moderne man een genieter van het moderne leven vragen aan Jeroen? : info@modernemannen.nl

Read more

Local News